Medicină Generală și Asistență Medicală Generală

...

Specialiști competenți în gestionarea actului medical, capabili să ofere îngrijire medicală de calitate, să educe și să îmbunătățească viața de zi cu zi a pacienților.

Nutriție și Dietetică

...

Nutriţia este indispensabilă nu numai în menţinerea unui organism sănătos, dar şi în prevenirea, controlul şi tratamentul multor afecţiuni patologice ca obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare şi multiple forme de cancer.

Balneofiziokinetoterapie și recuperare

...

Fiziokinetoterapia este o terapie esenţială care se aplică în urma accidentelor, intervenţiilor chirurgicale, boală sau incapacitate fizică. Cunoştinţele, competenţele şi tehnicile posedate de fiziokinetoterapeuţi sunt generale, însă foarte specializate în acelaşi timp.

Medicină dentară și Tehnică dentară

...

Principalele responsabilități ale tehnicianului dentar constau în parcurgerea tuturor etapelor clasice sau digitale de confecționare a restaurărilor protetice dentare fixe, mobile sau mobilizabile, care să respecte necesitățile pacientului din punct de vedere funcțional și estetic, realizarea de dispozitive sau aparate necesare tratamentului ortodontic sau proteze maxilo-faciale care să augmenteze pierderile de substanță din teritoriul oro-maxilo-facial.

Biologie și Biochimie

...

Știință a vieții, reprezintă, de câteva decenii, dar în special în momentul de față, unul din cele mai importante domenii de interes ale umanității.