Balul de caritate
Află mai multe

Informații

Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava în colaborare cu Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, organizează primul bal de caritate intitulat „Medville: Sănatate, cadouri și o încurcătură medicală.”

Afis

Această inițiativă deosebită a fost propusă de studenții facultății, având motivația de a ajuta persoane cu afecțiuni medicale și defavorizate din punct de vedere socio-economic. Activitatea se va desfășura pe parcursul a două zile, mai precis Duminică, 10 decembrie 2023, și Luni, 11 decembrie 2023. În prima zi, vă invităm să participați la un spectacol de teatru de păpuși destinat copiilor, începând cu ora 14:00, iar în a doua zi, la sceneta de teatru „Medville: Sănătate, cadouri și o încurcătură medicală”, la ora 18:00, în Auditorium Joseph Schmidt din corpul F, situat în apropierea bazinului din campusul Universității.


Scopul nostru este să desfășurăm o activitate caritabilă menită să vină în ajutorul a 5 copii (care provin din 3 familii), care se confruntă cu diverse probleme de sănătate, cum ar fi tulburarea cu spectru autistic infantil (TSA), deficiențe de vedere, paralizie cerebrală, întârziere globală în dezvoltare și afecțiuni cardiace. Prin intermediul acestei inițiative, ne dorim să strângem fonduri din donațiile dumneavoastră, astfel încât să putem asigura tratamentele medicale necesare acestor copii.


Numele copiilor vor rămâne anonime deoarece este necesară respectarea protecției datelor personale, conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD).

Donații

...
Donații online
...
Donații fizice

Sponsori

...
...
...
...
...

Contact

Email: asmbsv@gmail.com

Telefon ASMBS: 0790181732